Kieskleurige experience van Red Band

Kieskleurige experience van Red Band
  • 19 september 2023
  • Redactie

Rood, groen, geel, oranje of paars: de voorkeur van Nederlanders voor hun favoriete Winegum-kleur heeft Red Band geïnspireerd tot het creëren van een bijzondere beleving.

In Winkelcentrum Hoog Catharijne heeft het merk de 'Red Band Kieskleurig Experience' gelanceerd, waar bezoekers volledig kunnen opgaan in de magische wereld van Winegums.

Deze experience is niet zomaar een tentoonstelling: het is een feest voor alle zintuigen. Bezoekers kunnen zich laten omhullen door een Infinity Mirror in de kleur van hun geliefde Winegum, samen genieten op een snoepschommel en hun eigen beker vullen met hun favoriete Winegum-smaak op de proef-plaats. Al deze unieke ervaringen vinden plaats in een decor dat speciaal is ontworpen voor de perfecte Instagram-foto.

Het idee voor de Kieskleurig Experience ontstond na een overweldigende respons op een eenvoudige poll die Red Band op social media plaatste. 'We waren verbaasd over de enthousiaste reacties op de vraag naar de favoriete Winegum-kleur', vertelt Jozien de Groot van Red Band. 'Dat enthousiasme heeft ons aangespoord om deze unieke ervaring te creëren.'

Met bijna een eeuw aan ervaring in het brengen van vreugde met hun snoepgoed, blijft Red Band innoveren en betrokkenheid zoeken bij hun klanten. De iconische Winegums zijn een testament van hun blijvende populariteit en de plaats die ze innemen in het hart van de Nederlandse snoepliefhebber.

comments powered by Disqus