Newsweek bekroont Publix top supermarkt voor klantenservice

Newsweek bekroont Publix top supermarkt voor klantenservice
  • 1 september 2023
  • Kel Koenen

De Amerikaanse supermarktketen Publix is voor het zesde jaar op rij benoemd tot de nummer één op het gebied van klantenservice door Newsweek.

Het tijdschrift publiceert jaarlijks de America's Best Customer Service-lijst en stelt deze lijst samen op basis van meer dan dertigduizend Amerikaanse klanten en hun mening op het gebied van kwaliteit van communicatie, professionele competentie, scala aan diensten, klantgerichtheid en toegankelijkheid.

‘Publix verheugt zich erover om aan de behoeften van onze klanten te voldoen en hen te voorzien van topservice’, zegt Maria Brous, directeur communicatie bij Publix. ‘Onze medewerkers, als mede-eigenaren van het bedrijf, zijn er trots op om alle klanten koninklijk te behandelen. Het is een eer om voor het zesde achtereenvolgende jaar erkend te worden door Newsweek en het getuigt van onze bedrijfswaarden.’

Publix is de grootste onderneming in de Verenigde Staten dat in handen is van de meer dan 250.000 medewerkers zelf. Het exploiteert momenteel 1.351 winkels in de staten Florida, Georgia, Alabama, Tennessee, South Carolina, North Carolina en Virginia. Al 26 jaar op rij wordt het bedrijf erkend als Great Place to Work. Daarnaast wordt de toewijding van Publix aan superieure kwaliteit en klantenservice erkend als een van de besten in de supermarktbranche.

Newsweek's America's Best Customer Service-lijst is hier volledig te bekijken.

comments powered by Disqus