Visa Debit voor Triodos-klanten

Visa Debit voor Triodos-klanten
  • 6 september 2023
  • Kel Koenen

Triodos Bank stelt in samenwerking met Visa een vernieuwde betaalpas beschikbaar voor de Nederlandse markt. Hiermee speelt de bank in op de behoeften van haar klanten in een digitaliserende wereld.

Twee van de drie Nederlandse consumenten geven nu al de voorkeur aan een betaalpas die geschikt is voor meerdere kanalen en niet alleen in de fysieke winkel kan worden gebruikt. Triodos Bank speelt een voortrekkersrol op het gebied van duurzaam bankieren en ondersteunt consumenten met de  Triodos Visa Debit-betaalpas in een steeds meer verbonden wereld. Met de pas kunnen zij veilig betalen in winkels en online, via mobiel, contactloos en in apps. Daarnaast biedt deze extra gebruiksmogelijkheden zoals in- en uitchecken in het openbaar vervoer (OVpay).

Daarnaast profiteren winkeliers en consumenten met Visa Debit van toekomstbestendige mogelijkheden zoals de geavanceerde Visa Token-technologie. Tokens zijn een krachtig concept, ontwikkeld door Visa, dat gevoelige betaalgegevens verbergt en in waarde verlaagt om betalingen veiliger te maken. Winkeliers profiteren van de extra beveiligingslaag zonder extra stappen te hoeven nemen, terwijl klanten van Triodos Bank beschermd zijn, of ze nu in Nederland, online of in het buitenland betalen.

Triodos Visa Debit is een verdere verbetering van de duurzame propositie en het klantenaanbod van de bank. Het kaartmateriaal is gemaakt van gerecycled PVC (rPVC). rPVC heeft een lagere ecologische voetafdruk en impact op het milieu in vergelijking met het gebruik van nieuw PVC. De betaalpas is ook meer inclusief ontworpen, met een uitsparing om klanten met een visuele beperking te helpen tijdens het gebruik.

‘De nieuwe betaalpas symboliseert een positieve verandering, is gemaakt van duurzaam materiaal en heeft een inkeping voor mensen met een visuele beperking. We maken het ook mogelijk om hem te gebruiken voor online aankopen en andere nieuwe diensten, waaronder in- en uitchecken in het openbaar vervoer’, concludeert Pauline Bieringa, managing director Triodos Bank in Nederland.

comments powered by Disqus