Nieuwe diensten UiPath

Nieuwe diensten UiPath
  • 17 juni 2024
  • Redactie

Het Amerikaanse UiPath, actief in automatiserings- en AI-software, heeft de beschikbaarheid aangekondigd van hun automation cloud op Microsoft Azure. Deze uitbreiding komt voort uit een grote vraag van klanten naar lokale dataopslag en de groeiende behoefte aan AI.

Hierdoor kunnen zowel private als publieke sector klanten hun infrastructuur, applicaties en data strategisch positioneren om beter te voldoen aan lokale dataopslagwetten. De UiPath Automation Cloud is een SaaS-oplossing die het UiPath Business Automation Platform als een dienst levert. Het biedt verbeterde prestaties, verhoogde beveiliging en de voordelen van een gedistribueerde cloud voor elke industrie. De oplossing ondersteunt hybride scenario's met clientcomponenten voor Robots en Studio, waardoor klanten hun digitale werkkracht eenvoudig kunnen implementeren, beheren en opschalen rechtstreeks vanuit de Automation Cloud.

UiPath ondersteunt tal van organisaties in het Verenigd Koninkrijk bij het veilig inzetten van door AI aangedreven automatiseringsprogramma's en het bereiken van hun digitale transformatiedoelen. De uitbreiding stelt overheidsorganisaties en klanten in diverse sectoren, zoals financiële dienstverlening, gezondheidszorg en telecommunicatie, in staat beter te voldoen aan regelgeving met betrekking tot het omgaan met gevoelige klantgegevens. Voor deze organisaties zal het werken met datacenters in het VK een sleutelrol spelen in het realiseren van meer wendbare en robuuste operaties, evenals verhoogde beveiliging.

'De uitbreiding in het Verenigd Koninkrijk biedt een spannende kans voor onze klanten in gereguleerde industrieën om hun infrastructuur, applicaties en data strategisch te positioneren voor optimale prestaties', zegt John Kelleher, Area Vice President UK en Ierland bij UiPath. 'Door in te spelen op de grote vraag van onze klanten naar clouddiensten, toont UiPath de toewijding om hun strategische groei en de versnelling van hun door AI aangedreven automatiseringsstrategieën te ondersteunen.'

comments powered by Disqus