ETB opnieuw 'Great Place to Work Türkiye'

ETB opnieuw 'Great Place to Work Türkiye'
  • 9 oktober 2024
  • Kel Koenen

ETB Support Solutions heeft bekendgemaakt dat het bedrijf opnieuw de prestigieuze 'Great Place to Work' certificering heeft behaald voor de periode van oktober 2024 tot oktober 2025. Deze certificering bevestigt de inspanningen van het bedrijf om een inclusieve, samenwerkingsgerichte en welzijnsgerichte werkomgeving te creëren.

Uit recent onderzoek blijkt dat maar liefst 95% van de medewerkers van ETB Support Solutions zich welkom voelt bij aanvang van hun dienstverband. Dit onderstreept de sterke betrokkenheid en de toewijding van het bedrijf om een warme en ondersteunende werkomgeving te bieden, waarin diversiteit en samenwerking centraal staan.

CEO Naci Eroğlu benadrukt het belang van het team: 'Wij zijn trots op onze medewerkers, want zij maken van ETB een geweldige plek om te werken. Hun passie, inzet en positieve energie hebben ons geholpen om deze erkenning opnieuw te verdienen. Deze certificering is van hen.'

Naast de hernieuwde certificering is ETB Support Solutions ook genomineerd voor de prestigieuze 'Best Workplaces' awards in verschillende categorieën, waaronder Millennials, Vrouwen en Innovation by All. Deze nominaties bevestigen dat de inspanningen van het bedrijf om een innovatieve en inclusieve cultuur te bevorderen, niet onopgemerkt blijven. 'Samen succesvol' blijft het motto waarmee ETB een positieve impact maakt in de werkomgeving en daarbuiten.

comments powered by Disqus