Freedom Internet volgt XS4ALL op

Freedom Internet volgt XS4ALL op
  • 11 november 2019
  • Redactie

Freedom Internet is de naam van de nieuwe provider die actiegroep ‘XS4ALL Moet Blijven’ vandaag heeft onthuld. Vanaf het eerste kwartaal van 2020 wil het bedrijf de Nederlandse triple play-markt betreden door het aanbieden van internet, televisie en telefonie.

De nieuwe provider is ontstaan uit onvrede over het besluit van eigenaar KPN om de merknaam XS4ALL te laten verdwijnen. Freedom Internet wil zich op het gebied van privacy, veiligheid en kwaliteit onderscheiden van de bestaande concurrentie. ‘Het is hard nodig dat er een provider komt die het duopolie van Ziggo en KPN doorbreekt’, laat initiatiefnemer Kirsten Verdel weten aan Het Parool. Prijzen zullen ‘niet hoger dan die bedrijven liggen’, blikt ze vooruit. Klanten kunnen zich direct aanmelden, voor een bedrag van € 50.

De betreffende actiegroep streek vorige week in een paar dagen tijd zo’n € 2,5 miljoen aan startkapitaal op via crowdfunding. Een verdubbeling van het gevraagde bedrag. ‘We worden nu nog gebeld door mensen of ze alsjeblieft nog geld kunnen geven’, vertelt Verdel. ‘Maar we houden het hier even bij, want we hebben nu niet meer nodig.’

Lees ook:
Kloppend Hart - XS4ALL
Tele2 ingelijfd door T-Mobile Nederland
VodafoneZiggo zinspeelt op bieden van unieke CX

comments powered by Disqus