Thomas de Wulf nieuwe ceo ORMIT

Thomas de Wulf nieuwe ceo ORMIT
  • 4 september 2019
  • Redactie

Hetty van Ee geeft na zo'n twintig jaar ceo-schap het roer uit handen aan Thomas de Wulf. Per 1 januari 2020 staat De Wulf aan het hoofd van ORMIT Group.

‘De uitdagingen waar veel organisaties momenteel voor staan, zijn het snel kunnen inspelen op veranderingen, digitale transformaties van organisaties en het wendbaar kunnen opereren. Dat vraagt om een ander type leider dan voorheen’, licht Van Ee toe. ‘Juist in deze tijd van krapte op de arbeidsmarkt is het vinden, ontwikkelen en binden van medewerkers essentieel.’ Op het moment dat ze haar rol als ceo overdraagt aan De Wulf, zal Van Ee toetreden tot de ondernemersraad.

Talent & leiderschap
De Wulf, die ooit begon als trainee en de afgelopen twintig jaar in het bedrijf werkzaam was, ziet volop mogelijkheden voor de verdere uitbreiding van de leiderschapsontwikkelaar. ‘De kern van onze aanpak is dat wij inspelen op de behoefte van onze participanten, op marktontwikkelingen en het type talent dat daar het beste bij past.’ In het interview met deze titel vertelde de ceo in spe zeer tevreden te zijn over de groei van de (Belgische tak van de) organisatie, maar merkte destijds op dat je nooit op je lauweren mag rusten.

Van Ee verklaart het volle vertrouwen te hebben in haar collega. ‘Hij heeft bewezen de volgende stappen voor ORMIT te kunnen gaan maken. En zowel in België als in Nederland staan twee bevlogen managementteams klaar om samen met Thomas de nieuwe fase van ORMIT in te gaan.’
comments powered by Disqus