Budbee plaatst click & collect boxen in filialen H&M

Budbee plaatst click & collect boxen in filialen H&M
  • 8 november 2021
  • Redactie

Vanaf eind november is de Budbee click & collect Box te vinden in dertien H&M-filialen. Met de Budbee Box kunnen pakketten op elk moment, op één centrale plek en zonder tussenkomst van personeel worden opgehaald en teruggebracht.

Pakketbezorger Budbee heeft samen met H&M een nieuw systeem voor click & collect ontwikkeld en gaat de dienst aanbieden in Nederland, Zweden, Denemarken en Finland. Door click & collect te kiezen voor een van de geselecteerde winkels, krijgt de klant toegang tot een speciaal ontworpen Budbee Box in het H&M filiaal en kan het pakket ophalen zonder in de rij te moeten staan. De flagshipstore van H&M in Amsterdam zal een volledig assortiment nieuwe services aanbieden die gericht zijn op een omnichannel-aanpak en duurzaamheid. De Budbee Box click & collect-service is daarbij één van de nieuwe services in dit filiaal aan het Rokin.

 Met de Budbee Box kunnen pakketten op elk moment, op één centrale plek en zonder tussenkomst van personeel worden opgehaald en teruggebracht. Zo’n box biedt plaats aan 60 pakketten, zodat de koerier maar naar één adres hoeft in plaats van 60. Nederland telt momenteel zo’n 500 Budbee Box-locaties (met 50 nieuwe locaties iedere week). In Nederland maken naast H&M al vestigingen van Ekoplaza en Marqt gebruik van de Budbee Box. Wie kiest voor click & collect ontvangt, nadat het pakket in de box wordt afgeleverd, een toegangscode om de locker te openen. Hiermee kan de ontvanger zijn of haar pakket ophalen wanneer het hem of haar uitkomt.

 

 

comments powered by Disqus