Freeday lanceert ChatGPT-3.5 webchat

Freeday lanceert ChatGPT-3.5 webchat
  • 10 maart 2023
  • Ryan Baij

Freeday lanceert ChatGPT-3.5 webchat. Dit wordt mogelijk gemaakt door een combinatie van generatieve AI en geavanceerd zoeken. Mensachtige eigenschappen kunnen daarmee worden toegevoegd.

De vorige generatie, zo stelt Freeday, heeft moeite met het omgaan van situaties die voor mensen heel makkelijk zijn. Ze vinden het moeilijk om meerdere vragen in één bericht te beantwoorden, om te gaan met een plotselinge verandering in de vraagstelling of om vervolgvragen te beantwoorden. Door een combinatie van generatieve AI en geavanceerd zoeken toe te passen, samen met bestaande kennisbanken zoals een FAQ op een website, kunnen digitale medewerkers die via Freeday worden aangekocht, vragen op een veel menselijkere manier beantwoorden.

Door de juiste kennis op het juiste moment in een groot taalmodel te injecteren, kan het een valide antwoord genereren op basis van informatie waarop het niet is getraind. Afgestemde prompts worden gebruikt om te voorkomen dat er nieuwe informatie wordt verzonnen en om de tone of voice af te stemmen op het bedrijf waar de digitale medewerker voor werkt.

Kennisbank
Hoewel de kennisbank zeer lange antwoorden kan bevatten die niet specifiek zijn voor de vragen die we stellen, kan hun digitale medewerker die kennis gebruiken om antwoorden te genereren die alle vragen in uw bericht behandelen. Door inzicht te geven in vragen die op basis van de kennisbank niet beantwoord kunnen worden, wordt het eenvoudig om de kennisbank uit te breiden met nieuwe data waarbij AI helpt bij welke vragen en antwoorden toe te voegen.

comments powered by Disqus