KSF Trendmonitor: sector- en benchmarkonderzoek

KSF Trendmonitor: sector- en benchmarkonderzoek
  • 29 november 2023
  • Kel Koenen

De ‘proof of concept’-fase van de KSF Trendmonitor is bijna afgerond. Tijdens de testfase was al een veelbelovend voorproefje zichtbaar van wat er allemaal mogelijk gaat zijn met het sector- en benchmarkonderzoek van de Klantenservice Federatie.

De KSF Trendmonitor brengt de omvang, ontwikkelingen en trends in de klantcontactsector structureel in kaart. Inhouse en facilitaire klantcontactcenters krijgen met het uitgebreide, interactieve KSF Trendmonitor Dashboard diepgaande inzichten in de eigen organisatie.

Met het dashboard zijn verbanden te leggen tussen verschillende prestatie-indicatoren en diverse vergelijkingen en inzichten in verhouding met andere organisaties. Denk aan: contactaantallen per kanaal, omvang van het uitbestede klantcontact, afhandeltijden, wacht- en responstijden, openingstijden, klanttevredenheid, personeelsopbouw, vacatures, verzuim, systemen en meer.

Voor marktpartijen, zoals toeleveranciers in de sector, is er de verdiepende KSF Trendmonitor Rapportage. Deze geven inzicht hoe de klantcontactmarkt en verschillende marktsegmenten zich ontwikkelen en hoe ze over bepaalde thema’s en actualiteiten denken. In de verdiepende rapportages tref je bijvoorbeeld inzichten op het gebied van gebruikte kanalen, klantcontactaantallen, gebruikte systemen en personeel.

Meer weten over de KSF Trendmonitor en wat dit voor jullie kan betekenen? Lees meer...

comments powered by Disqus