Neckermann zet dronepilot voort

Neckermann zet dronepilot voort
  • 10 september 2015
  • Redactie

Reisorganisatie Neckermann experimenteert nog altijd met drones. Dat laat woordvoerder Hanita van der Meer desgevraagd weten aan CustomerFirst. ‘Het is nog steeds een hot topic.’

Momenteel worden er nieuwe dronevideo’s geschoten in Griekenland en Spanje, maar heel veel meer is er volgens de PR-dame niet te melden in dit stadium. Van der Meer: ‘We hebben een paar gekregen en die zijn zeer positief. Echter is dit aantal niet voldoende om er een resultaat aan te kunnen verbinden.’

Meten
Of de klantbeleving daadwerkelijk veranderd is sindsdien, blijft vooralsnog onduidelijk. ‘Via ons klanttevredenheidsonderzoek meten we altijd de beleving van de klant. Maar deze resultaten geven nog niet prijs of de verwachtingen van de klant zijn verbeterd door het zien van de dronefilmpjes’, zegt de Neckermann-woordvoerder. Ze verwacht ‘over een paar jaar’ hier meer over te kunnen zeggen.

In september 2014 ging de dronepilot van start.

comments powered by Disqus
  • Deel dit artikel
  • Reacties
  • Link