Dubai Airport deelt vluchtinformatie via smartwatchapp

Dubai Airport deelt vluchtinformatie via smartwatchapp
  • 01 april 2016
  • Redactie

Passagiers die via Dubai International vliegen, hebben vanaf nu toegang tot actuele vluchtinformatie met hun smartwatch. Het Amsterdamse bedrijf M2mobi ontwikkelde de smartwatchapp in opdracht van Dubai International (DBX).

Concreet kunnen bezitters van een smartwatch met deze app (iOS en Android) hun huidige vluchtstatus, live aankomst- en vertrektijden en terminal, gate of bagage-informatie checken. ‘Als onderdeel van de eerste fase van het project, geeft de smartwatchapp de gebruikers nu alleen nog toegang tot de meest belangrijke informatie over hun vlucht. Er zijn plannen om de app interactiever te maken en om daarnaast de functionaliteiten uit te breiden met onder andere wayfinding en commerciële aanbiedingen over eten & drank en retail outlets binnen het vliegveld’, aldus Matthew, Hoofd van Digitale Media bij Dubai Airports.

DBX had in 2015 bijna 79 miljoen passagiers.

comments powered by Disqus
  • Deel dit artikel
  • Reacties
  • Link