Coolblue’s Duitse klantenservicedroom

Coolblue’s Duitse klantenservicedroom
  • 14 juli 2020
  • Redactie

De Nederlandse retailer Coolblue krijgt vanaf vandaag voet aan de grond in Duitsland. ‘Snel volgen er meer producttypes en diensten en bezorgen we zoveel mogelijk bestellingen van kleine producten bij klanten met de fiets. En ja… er komt binnenkort natuurlijk ook een fysieke winkel.’

Directeur Pieter Zwart vertelt in onderstaande video vanaf vandaag de Coolblue-propositie aan te bieden aan klanten in de omgeving van Düsseldorf. Klanten daar kunnen via de Duitstalige website en app producten bestellen. Een mijlpijl, volgens Zwart: ‘De afgelopen tijd hebben we ontzettend hard gewerkt aan de uitbreiding van onze infrastructuur naar Duitsland. Dat betekent niet alleen het aannemen en inwerken van Duitstalige Coolblue’ers, maar bijvoorbeeld ook het opzetten van klantgerichte productreizen en het ontwerpen van onze blauwe doos, zak, bus en fiets.’

Kündendienst
De Nederlandse retailer is in de omgeving van Düsseldorf gestart met de uitbouw van een eigen bezorgnetwerk, installatiedienst, fietsnetwerk en winkels. De bestellingen worden tot nu toe geleverd vanuit Tilburg en het bedrijf heeft tot dusver 10 Duitse klantenservicemedewerkers in dienst.

Lees ook ons interview met zelfbenoemd eindbaas Pieter Zwart: ‘Klanttevredenheid is een data play’.
comments powered by Disqus