Work Smarter 2021 loopt op rolletjes

Work Smarter 2021 loopt op rolletjes
  • 21 oktober 2021
  • Gastauteur

Het kan haast niet anders dan dat het Work Smarter Event - op 9 november in DeFabrique in Utrecht - al geruime tijd met grote letters in je agenda staat. Duidelijk is inmiddels ook dat een pandemie de mkb-sector niet klein krijgt: integendeel! Het thema van 2021 is dan ook ‘Op rolletjes!’. Nog niet bekend met Work Smarter? Boek dan snel je tickets en bereid je voor op een dag vol praktische lessen voor ondernemers.

Organisator Kees Henniphof vertelt: “Tijdens de crisis hebben mkb-ondernemers zichzelf massaal opnieuw uitgevonden. Tijdens Work Smarter zien we elkaar weer en delen we kennis en oplossingen. Zo maken we onze bedrijven toekomstbestendig.”

De vijfde editie alweer
Work Smarter staat dankzij de succesvolle vorige vier edities bekend als een dag boordevol nieuwe inzichten en praktische oplossingen waarmee mkb-ondernemers direct aan de slag kunnen om het bedrijfsresultaat te verbeteren. Henniphof: “Tal van sprekers gaan in op de grootste uitdagingen waar mkb-bedrijven voor staan. Door internationale toppers samen te brengen met lokale experts en enthousiaste ondernemers, tillen we organisaties naar een hoger niveau.”

In de inspirerende omgeving van DeFabrique beschikt Work Smarter op 9 november 2021 over twee podia, een marketplace én een netwerkruimte.

We zetten een en ander hier even voor je op een rijtje:

Growth Stage
Hier begint de groei voor jezelf en je onderneming. Van omzetgroei, een nieuw product lanceren en je bedrijfscultuur omgooien, tot tips om je processen te verbeteren en de motivatie van je werknemers te verhogen: het komt allemaal aan bod op dit podium.

Pieter Pot
Tijdens Work Smarter betreden tal van sprekers het podium. De 30-jarige Jouri Schoemaker van Pieter Pot bijvoorbeeld, de allereerste online verpakkingsvrije supermarkt van Nederland die inmiddels overal in het land bezorgt. Hij vertelt hoe zijn bedrijf zich razendsnel ontwikkelde van een op een zolderkamer geboren idee tot internationale groei in twee jaar tijd. Inmiddels heeft Pieter Pot een miljoen verpakkingen bespaard, bedienen ze 30.000 klanten en staan er nog eens 30.000 op de wachtlijst. Er is al meer dan 3 miljoen euro aan groeikapitaal opgehaald om verder op te schalen. En nu is ook Vlaanderen aan de beurt! Jouri geeft tijdens Work Smarter inzicht in hun grote avontuur, de geleerde lessen onderweg en de drang naar duurzame impact op grote schaal.

Bekijk op deze link het introfilmpje van Jouri 

Nu of Nooit
Ook toponderneemster Kristel Groenenboom geeft acte de présence en vertelt over haar loopbaan. Zij moest respect verdienen in een mannenwereld, en slaagde met glans. Als eigenaar van het gelijknamige internationale containerbedrijf, stuwde ze haar familiebedrijf naar lucratieve hoogten, en ze werd uitgeroepen tot meest veelbelovende zakenvrouw en internationaal onderneemster van het jaar. Haar succes werd belicht door onder meer Sprout, het Financieele Dagblad en The Next Women. Kristel schreef intussen al twee managementbestsellers: 'Mag ik mevrouw Kristel even spreken?' uit 2017 en haar nieuwste: 'Nu of nooit'. Daarin beschrijft ze 7 gouden regels waarmee je nagenoeg alles kan bereiken. Want, zo zegt Kristel: “Twijfelen is goed, maar proberen is beter."

In dit filmpje (klik op deze link) vertelt Kristel nog meer over haar bijdrage op 9 november

En zo zijn er nog veel meer interessante sprekers. Bekijk hier bijvoorbeeld de vlog van de oprichtsters van Ziemi, het eerste biomotion-fietslichtje.

Ook auteur en managementcoach Jan van Setten is van de partij en nodigt je van harte uit.

Marketplace & netwerkruimte
Maak kennis met de digitaliseringspartners op de marketplace van Teamleader en ontmoet andere ondernemers dankzij de Conversation Starter-app. Want netwerken is, geef toe, soms best wel lastig. Vooral nu, na anderhalf jaar Zoom- en Teams-meetings. Hoe vind je de mensen met wie je echt wil netwerken tussen die vele honderden aanwezigen in DeFabrique? Hoe open je het gesprek? Work Starter geeft je een duwtje, met Conversation Starter. Lees daarover alvast meer in deze blog. Eén ding is zeker: na een bezoek aan Work Smarter ben je gegarandeerd een hoop nieuwe contacten rijker!

Mkb-barometer
Natuurlijk is er nog veel meer te zien en te beleven op Work Smarter. De meest recente resultaten van de mkb-barometer, bijvoorbeeld. Dat is een onderzoek dat organisator Teamleader liet uitvoeren bij bijna 400 mkb-ondernemers. Teamleader-ceo Jeroen De Wit komt de resultaten uit de doeken doen.

Het moge duidelijk zijn: Work Smarter is wordt een kanjer van een mkb-event. Dat wordt nog eens extra duidelijk in deze blog met daarin de vijf belangrijkste redenen om aanwezig te zijn.

Teamleader
Work Smarter is een initiatief van Teamleader. Dat bedrijf loopt niet alleen voorop als het gaat om digitalisering – al is dat wel de core business – maar ook voor wat betreft het vinden van personeel, marketing, sales, de scheiding tussen werk en privé en de dagelijkse ‘kantoor-struggles’. Dat maakt Teamleader tot meer dan een tool: het is dé manier van meer dan twaalfduizend Europese mkb-bedrijven om professioneel, efficiënt en effectief samen te werken.

Tickets
Ook heel belangrijk: het bestellen van tickets. Dat kan hier, op deze link!

Graag tot ziens op 9 november in Utrecht!

 

comments powered by Disqus
  • Deel dit artikel
  • Geplaatst in
  • Reacties
  • Link