Vodafone Duitsland start serviceproef

Vodafone Duitsland start serviceproef
  • 8 september 2014
  • Redactie

Onder de noemer ‘Vodafone Service Friends’ is Vodafone Duitsland een serviceproef gestart. Via deze nieuwe marktplaats kunnen consumenten een afspraak inplannen met een technisch expert uit de buurt die aan huis komt om apparatuur en instellingen te configureren.

Klanten betalen elkaar per uur voor een prijs die ze vooraf op het platform bekend moeten maken. Betalingen worden via het betreffende platform verricht of anders contant. Vodafone Duitsland, dat voor dit klant-helpt-klant-initiatief een samenwerking is aangegaan met de Zwitserse startup Mila, benadrukt dat deze dienstverlening geen vervanging is van de reguliere klantenservice maar louter een aanvulling.

De pilot is gestart in Berlijn en wordt bij succes in andere Duitse steden uitgerold. Meer informatie vind je hier.

comments powered by Disqus