Cvision breidt uit

Cvision breidt uit
  • 15 juni 2015
  • Redactie

Cvision, adviesbureau op het vlak van onder andere verandermanagement en Lean Six Sigma, wijzigt haar interne organisatie. Wim-Peter de Raadt draagt per 1 juli zijn directeurschap over. Naast Harry Misbeek kent het bedrijf sinds kort twee nieuwe partners, Corine Jansen en Jan van der Weijden, en versterkt ook Hans Kardol de gelederen.

Kardol, die overkomt van KSi Onderzoek, is bij Cvision als consultant aan de slag gegaan. Misbeek is blij met zijn komst. ‘Hiermee nemen we alle niet aan de ITO-certificering verbonden activiteiten van KSi over. Deze diensten sluiten naadloos aan bij het portfolio van Cvision en zijn voor onze klanten een waardevolle toevoeging.’ De overstap betekent dat het bestuur van ITO de aansturing van KSi voor haar rekening neemt. Naar verwachting zal de stichting op termijn iemand aanstellen voor deze functie. Kardol blijft verder actief als onderzoekscoördinator van de Top 30 Contactcenters voor Customer Service.

Partners
Na ruim vijftien jaar stopt De Raadt als algemeen directeur van Cvision. Wel blijft hij beschikbaar om vanuit het in Rosmalen gevestigde organisatie-adviesbureau opdrachten op het gebied van klantbeleving in te vullen. Op hun beurt zijn Corine Jansen en Jan van der Weijden recent tot partners benoemd. Jansen was de afgelopen jaren actief als Chief Listening Officer bij het REshape Innovation Center van het Radboudumc. Van der Weijden is één van de oprichters van Stichting ITO.

comments powered by Disqus