Meest gastvrije treinstation gezocht

Meest gastvrije treinstation gezocht
  • 26 april 2016
  • Redactie

Rover is op zoek naar het meest gastvrije treinstation van Nederland. Middels een enquête wil de vereniging van en voor ov-reizigers ontdekken waar reizigers zich het meest welkom voelen, evenals waarom.

Mede geïnspireerd door de hostmanshipfilosofie van de Zweed Jan Gunnarsson schrijft Rover op haar website op zoek te zijn ‘naar de kunst om mensen het gevoel te geven dat ze welkom zijn’.
‘Herkent u dat? Dat u binnenstapt bij een groot druk feest, de balie van een groot bedrijf, een groot hotel, een druk restaurant, een museum, een stadhuis of zelfs een tandarts en dat het aangenaam blijkt omdat u zich gastvrij ontvangen voelt? Wat gebeurde er zodat u zich welkom voelde?’

Tevens is er aandacht voor het treinstation waar reizigers zich niet prettig voelen (‘unheimisch’). Doel van deze enquête is om NS - aan de hand van de resultaten - te adviseren over de inrichting van stations in het land. Zaterdag 28 mei heeft de prijsuitreiking plaats in Ermelo. Enquête invullen.

comments powered by Disqus
  • Deel dit artikel
  • Reacties
  • Link