Schalk Business Innovations Director bij Teleperformance Benelux

Schalk Business Innovations Director bij Teleperformance Benelux
  • 20 september 2016
  • Redactie

Peter-Harm Schalk is aangesteld als Business Innovations Director bij Teleperformance Benelux. Hij zal het Business Development team van de marktleider in outsourced customer experience management versterken. De focus ligt op het innoveren van dienstverleningsconcepten voor bestaande klanten en prospects

Schalk beschikt over ruime expertise en 10 jaar ervaring binnen klantcontact. Via vernieuwende serviceconcepten en –producten zal de Innovations Director het portfolio van Teleperformance verder uitbouwen.

Balans vinden
De afgelopen jaren is Peter-Harm Schalk eindverantwoordelijk geweest voor diverse grote labels. Daarin wist hij balans te vinden tussen de operationele, financiële en commercieel strategische besturing.

De overstap naar een commerciële rol waarin hij zijn operationele expertise kan combineren met zijn ondernemende skills, is uniek, aldus de marktleider in de outsourcing van multichannel klantcontact en contactcenterdiensten.

 

comments powered by Disqus
  • Deel dit artikel
  • Geplaatst in
  • WFM
  • Reacties
  • Link