Teamleiders.nu zet extra in op Belgische markt

Teamleiders.nu zet extra in op Belgische markt
  • 28 september 2017
  • Redactie

Teamleiders.nu, arbeidsbemiddelaar van leidinggevenden en coaches binnen klantcontactomgevingen, gaat de diensten op de Belgische markt vergroten en verdiepen. Daarom hebben eigenaren Erik Wubbolt en Suzan Van Klink een derde partner aan boord gehaald: Karoline Fievez.

De organisatie heeft in Belgié onder meer Eneco, OZ, VAB, Telenet, Partena en Eni als klant. ‘Het is tijd voor een volgende fase in onze groei”, aldus Van Klink, die operationeel directeur is bij onze zuiderburen. ‘In België beogen we een even sterke positie als in Nederland. Karoline is de geschikte persoon om in dat verdere parcours de leiding te nemen.’

Mechanieken
Fievez was de afgelopen jaren client director ‘outbound en managed insourcing’ bij een grote speler in de contactcenterwereld. Als verantwoordelijke voor operationeel beheer en aansturing kreeg ze voeling met de mechanieken die leidinggevende contactcenterprofielen dagelijks ervaren.

Ze ziet de combinatie van het operationele en het commerciële als uitdaging. ‘Je gaat de competenties en aspiraties van je ambassador verbinden met de verwachtingen en cultuur van je klant. Die match hoort zowel voor de ingezette persoon als voor de organisatie rendabel te zijn. Zeker in een markt die candidate driven is, zet je als dienstverlener je mensen centraal', aldus Fievez.


Foto, v.l.n.r.: Erik Wubbolt, Karoline Fievez en Suzan Van Klink.

comments powered by Disqus