CM.com verhuist Amsterdams kantoor naar Rembrandt Park One

CM.com verhuist Amsterdams kantoor naar Rembrandt Park One
  • 24 november 2022
  • Ryan Baij

CM.com opent een kantoor in Rembrandt Park One, het voormalige Ringpark-gebouw in Amsterdam-West. Het bedrijf uit Breda huurt met ingang van het eerste kwartaal van 2023 de eerste en tweede verdieping van het paviljoen bij het herontwikkelde kantoorgebouw.

CM.com is een wereldwijde leider in cloudsoftware voor conversational commerce die bedrijven in staat stelt om een superieure klantervaring te leveren. Het communicatie- en betalingsplatform stelt marketing, sales en customer service in staat om de betrokkenheid met klanten via meerdere mobiele kanalen te automatiseren, gecombineerd met betalingsmogelijkheden die de verkoop stimuleren, klanten overtuigen en de klanttevredenheid vergroten.

'Deze nieuwe, goed bereikbare uitvalsbasis in Amsterdam ondersteunt onze verdere internationale expansie als marktleider op het gebied van conversational commerce”, aldus Jeroen van Glabbeek, CEO van CM.com. “Daarnaast heeft Rembrandt Park One een bijna on-Nederlandse uitstraling met zijn ligging direct aan een van de grootste parken van de hoofdstad.'

George Craven, Group Head of Development bij Round Hill Capital: 'Rembrandt Park One is de eerste van drie projecten die wordt opgeleverd op de Rembrandt Park campus, gelegen in het een-na-grootste park van de hoofdstad. Omdat er steeds meer vraag is naar hoogwaardige kantoorruimte en het aanbod in de stad beperkt is, zijn wij ervan overtuigd dat de campus op lange termijn zowel op het gebied van duurzaamheid als economische waarde goed zal presteren.'

Foto: Maarten de Gruyter van Boelens de Gruyter (links) en Jeroen van Glabbeek

comments powered by Disqus