Customer Service Suite met geïntegreerde Freddy AI

Customer Service Suite met geïntegreerde Freddy AI
  • 8 augustus 2023
  • Kel Koenen

Freshworks maakt vandaag de introductie bekend van de Customer Service Suite, die self-service chatbots, berichtenverkeer van agents en geautomatiseerd ticketbeheer in één oplossing integreert, versterkt met AI.

De Freshworks Customer Service Suite is een combinatie van Freshchat, Freshdesk en Freddy AI, de generatieve AI-technologie van het bedrijf en biedt een innovatieve oplossing voor klantsupport.  Vierennegentig procent van de ondervraagde managers in Deloitte's State of AI in the Enterprise, 5th Edition is van mening dat de integratie van AI cruciaal is voor succes in de komende vijf jaar. Velen (42%) zien de implementatie van AI-technologieën echter als een grote uitdaging. Freshworks Customer Service Suite is een eenvoudig te implementeren, gemakkelijk te gebruiken en zeer schaalbare oplossing voor zowel kleine bedrijven als internationale ondernemingen, die AI willen gebruiken voor het behouden en blij maken van hun klanten.

‘Bij Freshworks zetten we ons altijd in voor het leveren van innovatieve oplossingen die aansluiten op de behoeften van onze klanten. De nieuwe Freshworks Customer Service Suite gebruikt generatieve AI-technologie als basis en stelt bedrijven in staat om klantoplossingen te automatiseren, de productiviteit van agents te verhogen en snel slimme beslissingen te nemen tegen betaalbare prijzen’, zegt Chief Product Officer Prakash Ramamurthy van Freshworks.

De Customer Service Suite volgt na de introductie in juni van Freddy Self Service, Copilot en Insights, oplossingen die aan een groot aantal Freshworks-producten generatieve AI-verbeteringen toevoegen. De oplossing is een doorontwikkeling van de in maart geïntroduceerde generatieve AI-verbeteringen van Freshworks, die ervoor zorgen dat de tijd die agents aan bepaalde taken spenderen al met meer dan 80% is verminderd.

Met behulp van de Freddy AI-mogelijkheden van Freshworks in combinatie met de Customer Service Suite kunnen bedrijven van elke omvang:

  • Self-service voor alle kanalen automatiseren en personaliseren: Freddy Self Service AI-bots zijn inzetbaar voor verschillende kanalen en helpen klanten met het snel vinden van antwoorden. Het zorgt voor minder tickets bij de klantenservice en klanten krijgen een algehele betere ervaring door gepersonaliseerde oplossingen.
  • Productiviteit en samenwerking van agents verbeteren: Freddy Copilot voorziet agents met suggesties voor de volgende beste actie, stroomlijnt workflows en stelt ze in staat om nauwkeurige en persoonlijke service te verlenen. De integratie met een geavanceerd ticketing systeem bevordert een naadloze samenwerking tussen afdelingen
  • Bruikbare inzichten verkrijgen om slimmere beslissingen te nemen: Freddy Insights analyseert voortdurend gegevens om belangrijke problemen te identificeren en rapporten te genereren met behulp van conversationele prompts
comments powered by Disqus