Klantenservice nieuwe Landal blijft in Goes

Klantenservice nieuwe Landal blijft in Goes
  • 28 mei 2024
  • Kel Koenen

Het hoofdkantoor van Roompot wordt verplaatst naar Amsterdam, waar het gefuseerde Roompot en Landal verder gaat onder de naam Landal. Zowel de klantenservice, logistieke afdeling als een deel van de financiële administratie blijven in Goes.

Het personeel is vorige week ingelicht dat de twee bestaande merken ‘Roompot’ en ‘Landal Greenparks’ in hun huidige vorm gaan verdwijnen. De bedoeling was dat pas op 13 juni duidelijk zou worden onder welke naam het concern verder gaat, maar regionale krant PZC had al gehoord dat het bedrijf en al haar parken verder gaan onder de naam Landal.

Uit onderzoek blijkt dat Landal een grotere bekendheid geniet dan Roompot. Het merk Landal krijgt wel een volledig nieuwe uitstraling met onder andere een moderner logo. Het zal nog zo’n anderhalf jaar duren voordat de hele operatie is voltooid.

De historie van Roompot gaat terug naar 1965. Het was toen de naam van een nieuwe camping in Kamperland, die Henk van Koeveringe enkele jaren later van zijn schoonouders overnam. Onder zijn leiding groeide Roompot uit tot een groot concern. Sinds 2020 is investeringsmaatschappij KKR de eigenaar van het bedrijf.

comments powered by Disqus