Daan Roosegaarde keynote spreker Multichannel 2014

Daan Roosegaarde keynote spreker Multichannel 2014
  • 11 maart 2014
  • Redactie

Daan Roosegaarde geeft tijdens Multichannel Conference 2014 acte de presence als keynote spreker. Op uitnodiging van Interactive Intelligence spreekt hij op 23 april eenmalig in de zogeheten Innovation Room in de Utrechtse Jaarbeurs. Een dag later is de presentatie van de Nederlandse kunstenaar/ontwerper opnieuw te zien.

‘Daan wordt gedreven vanuit de vraag hoe je kunst en IT kan inzetten om de wereld menselijker te maken. Hij denkt grenzeloos en sluit met zijn focus op Innovation en Experience naadloos aan bij de visie van Interactive Intelligence binnen de contactcenter wereld’, verklaart Linda Hilberdink, Field Marketing Manager voor Interactive Intelligence in de Benelux, de keuze voor het innovatie-icoon als keynote spreker. Roosegaarde presenteert op 23 april live. Die presentatie wordt geregistreerd en wordt een dag later alsnog vertoond op een groot scherm.

Naast deze presentatie kunnen bezoekers in het theater van de betreffende softwareleverancier terecht voor demo’s over de laatste ontwikkelingen, trends en softwareoplossingen voor contactcenters. Registreren hiervoor kan via de website www.multichannel2014.nl. Onder de bezoekers aan de Innovation Room zullen 10 door Daan Roosegaarde gesigneerde exemplaren van het boek ‘Interactive Landscapes’ worden verloot.

comments powered by Disqus